rus ukr eng
hacked by teu.f_ > HACKED BY TEU

ВИСТАВКА КІШОК В ОДЕСІ

 

 

     24-25 лютого 2007 року у Палаці спорту м. Одеса відбулась Міжнародна ліцензійна FIFe виставка породистих кішок. Організатор виставки - Одеський фелінологічний племінний клуб "Лукомор'є", до складу якого на сьогоднішній день входять 20 розплідників, зареєстрованих у FIFe. До складу клубу входять також і власники породистих кішок, для яких племінне розведення не є основним захопленням. Такі господарі просто люблять своїх тварин, розуміючи ту відповідальність, яку вони взяли на себе з придбанням кішки.

     ТМ МАКС не залишилась осторонь від цього заходу та прийняла участь у виставці. Всі гості та учасники виставки отримали можливість ознайомитись з гігієнічними наповнювачами МАКС біля яскравого кольорового стенду.

 

 

 

 

     Досвідчені кішечкі-консультанти з радістю розповідали всім любителям кішок про різні види наповнювачів МАКС, про правила його використання, підказували, який розмір гранул підходить більше для кішок тієї чи іншої породи. Різні види наповнювача МАКС були викладені в спеціальних лоточках, щоб кожний бажаючий міг їх розгялнути. Час від часу консультанти, додаючи у наповнювач воду, демонстрували його здатність поглинати велику кількість рідини та утворення грудочок.

   

     На виставці також не обійшлося без подарків від МАКСа. Сорок упаковок гігієнічного наповнювача було подаровано переможцям. Виставка зібрала велику кількість любителей кішок, але особливу радість вона принесла малечі. Хлопчики та дівчатка просовували руки у клітки, щоб погладити кішок та дуже прохали батьків придбати їм пухнастого друга. Для наймолодших відвідувачів виставки МАКС також  підготував подарунок - повітряні кульки. Не дивлячись на незвичний для Одеси холод на вулиці, на виставці панувала атмосфера радісних посмішок та святкового настрою. Виставка лишила такі приємні емоції та враження, що ми обов'язково приїдемо знову!