rus ukr eng
Продукція > HACKED BY TEU

МАКС_Крупний_5кгСерія гігієнічних наповнювачів МАКС для туалетів для котів виготовлена з високоякісних екологічно чистих природних матеріалів та має такі унікальні властивості як:
- інтенсивне поглинання вологи;
- ефективне усування запахів;
- антибактеріальний вплив.

МАКС зробить спільне проживання в помешканні з Вашим домашнім улюбленцем приємним та комфортним. Назавжди позбавить від неприємних запахів та створить для Вашої кішки природні умови гігієни.

МАКС Крупний (2,5-5 мм) – складається з гранул великого розміру, які після використання не залишаються на лапках домашнього улюбленця та не розносяться по хаті. Використовуйте МАКС Крупний якщо у Вашої кішки довга шерсть або якщо у Вас кошеня. Поглинання вологи – 100%.  Наповнювач ароматизований маслом лаванди, до якого кішки дуже чутливі, що сприяє швидкому звиканню до відведеного для їхньої особистої гігієни місця.

Правила використання:

1. Наповніть лоток гранулами “МАКСУ” шаром 4-5 см. Для звичайного лотка Вам потрібно буде 2,5-3 кг наповнювача для початку використання. Рекомендується використовувати лоток з рамкою зверху для запобігання висипанню наповнювача за межі лотка.

2. Прибирайте використані гранули регулярно за допомогою спеціальної лопатки не рідше одного разу на добу. Таким чином наповнювач завжди залишається чистим та готовим до використання.

3. Для того, щоб поповнити вміст лотка, не потрібно міняти весь наповнювач, додавайте лише необхідну кількість “МАКСУ” .

4. Повністю звільняйте лоток не рідше одного разу на тиждень.

Вага: 5 кг

Повернутись