rus ukr eng
Продукція > МАКС Преміум

МАКС_ПреміумГігієнічні наповнювачі МАКС –  це продукція гарантовано високої  стабільної  якості.
                 
Гігієнічний наповнювач для котячих туалетів “МАКС Преміум” створений для тих, хто обирає найкраще для свого домашнього улюбленця.

Завдяки своїм виключним властивостям “МАКС Преміум” володіє  підвищеним поглинанням вологи, антибактеріальним впливом, ефективно нейтралізує запахи, а також легко утворює пружні грудочки при контакті з вологою.

“МАКС Преміум” назавжди звільнить Вас від небажаного запаху в будинку і створить природні умови гігієни для Вашого улюбленця.

“МАКС Преміум” складається з гранул оптимального розміру (1,5-2,5 мм), підходить для всіх порід котів. Коти легко, швидко та із задоволенням звикають до наповнювача “МАКС Преміум”. А його упаковка забезпечує дуже зручне і комфортне використання.

                            
Правила використання:
1. Наповніть лоток гранулами “Макс Преміум” шаром 4-5 см. Для звичайного лотка Вам потрібно буде 2,5-3 кг наповнювача для початку використання. Рекомендується використовувати лоток з рамкою зверху для запобігання висипанню наповнювача за межі лотка.
2. Прибирайте використані гранули регулярно за допомогою спеціальної лопатки не рідше одного разу на добу. Таким чином наповнювач завжди залишається чистим та готовим до використання.
3. Для того щоб поповнити вміст лотка, не потрібно міняти весь наповнювач, додавайте лише необхідну кількість “Макс Преміум”.

Вага: 5 кг

Повернутись